G125 Olivazöld LED izzó, Pasztell, spirál izzószállal 5W E27 dimmelhető 2200K

7.600 Ft

A finom színek kedvelőinek született meg a Pasztell izzócsalád Olivazöld darabja, amely különleges üvegizzóformával és üvegárnyalatokkal rendelkezik. Ha rajongsz a finom részletekért, nem szereted a harsány színeket, de a világításodba is vinnél egy kis egyediséget, akkor ez a te izzód!

A spirális led izzószál felerősíti a színeket, szuggesztív látványvilágot és fénymintákat teremtve.

A klasszikus G125 Gömb izzó most finom zöld árnyalattal rendelkezik, és tökéletesen kombinálható pasztellszínű kábelekkel. Több függesztékben is használható, és természetesen más pasztell izzóval is kombinálható a Pasztell kollekcióból.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség Válogass weboldalamon!

 Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: G125
Foglalat: E27
Szélesség: 125 mm
Hosszúság: 172 mm
Volt: 220/240V
Watt: 5W
Energiabesorolás: A
Színhőmérséklet: 2200 K
Lumen: 280 Lm
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó “villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök