E27 LED átlátszó csöves izzó – Hossz 1000 mm 13W Dimmelhető 2200K

42.000 Ft

Felejtsd el a régi, unalmas csöves izzókat, megérkezett az új generáció!

A csöves izzók nagyon szép világítótestek, és a korszerű, hosszú élettartamú, energiatakarékos LED-ek használata révén reneszánszukat élik.

Ez a darab igazán monumentális, 100 cm-es! Ráadásul E27-es foglalattal rendelkezik, így kombinálhatod többféle foglalattal is, különösen fém foglalattal fog jól érvényesülni.

Különböző típusú belső terek megvilágítására használhatod, akár mennyezeti lámpához, falikarhoz vagy függesztékhez is.

Ha ugyanabból a sorozatból származó más izzókkal kombinálod, igazán egyedi világítást hozhatsz létre! A foglalat enyhe rugalmasságának köszönhetően ez a lineáris izzó a felszerelés után a kívánt irányba állítható. azaz akár minden izzót más irányba fordíthatsz, hogy különleges lámpád legyen.

A kis belmagasságú terekbe, vagy akár fali lámpákba kiváló választás!

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Válogass weboldalamon!

Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: lineáris
Foglalat: E27
Átmérő: 32 mm
Magasság: 1000 mm
Volt: 220/240
Watt: 13W
Energiahatékonysági osztály: A
Színhőmérséklet: 2200 K
Lumen: 780 Lm
Szabályozhatóság: dimmelhető

Az egyenes izzószálas izzóink minden DIMMER-rel (TRIA vagy IGBT) működnek, míg az ívelt izzószálas izzók esetében az IGBT dimmelés erősen ajánlott.

A dimmer kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert ha a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális teljesítmény, a felhasználó „villoghat” és/vagy károsodhat

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök