Bona Sötét szürke LED XXL izzó, Pasztell, spirál izzószállal 5W E27 dimmelhető 2150K

16.800 Ft

Hagyd magad mögött a gömb alakú, hagyományos izzókat, a Pasztell izzócsalád Bona izzója különleges!

Nemcsak a kúpos formája, de a színe is egyedi, ugyanis fekete-átmenetes, árnyalt hatású. Nagy méretének köszönhetően biztosan nem marad észrevétlen!

Tökéletesen kombinálható szürke kábeleinkkel (pl.: RM26 Sötétszürke vagy TG07 Orleans), így többágú függesztéket is létrehozhatunk belőle. Tökéletes kombinálható a Pasztell kollekció fekete átlátszó izzóival is.

A spirális led izzószál még egyedibbé teszi az izzó megjelenését, kiemeli a színeket, szuggesztív látványvilágot és fénymintákat teremtve.

FIGYELEM: a LED-izzó megfelelő fényerőszabályzásához speciális fényerő-szabályozóra vagy az univerzális fényerő-szabályozók legújabb generációjára van szükség. Weboldalunkon válogathatsz!

 Még több információ:

Izzó típusa: LED
Alak: Bona
Foglalat: E27
Szélesség: 140 mm
Hosszúság: 200 mm
Volt: 220/240V
Watt: 5W
Energiabesorolás: A
Színhőmérséklet: 2150 K
Lumen: 150 Lm
dimmelhető/szabályozható: igen

Egyenes izzószálas izzóink minden fényerőszabályozóval működnek (TRIA vagy IGBT), míg a hajlított izzószálas izzóknál az IGBT fényerő-szabályozás javasolt.

A fényerő-szabályozó kiválasztásához: a felhasználó maximális teljesítménye mellett a minimális teljesítményt is figyelembe kell venni, mert amikor a szabályozott teljesítmény alacsonyabb, mint a minimális névleges teljesítmény, az izzó „villoghat” és/vagy megsérülhet.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök