11 függesztékes lámpa 675 mm-es téglalap alakú XXL Rose-One rózsával, szövetkábellel és fém Ghostbell lámpabúrával, fehér

194.250 Ft

Fehér, légies és elegáns csillár a nem mindennapi terekbe!

11, különböző magasságú ággal rendelkezik, mindegyik végén egy Ghostbell lámpabúrával, A fémketreces lámpabúra teszi ezt a több kimenetes függőlámpát tökéletessé a modern ipari és városi stílusú helyiségekbe. A fehér kivitel sokkal lágyabb, mint fekete társa, mégis egyedivé teszi a teret.

Ez a lámpa nemcsak az otthonokban tesz tökéletes szolgálatot, hanem alkalmas egy nagy tárgyalóterem asztalának feldobására, vagy egy tágas szállodai lobby megvilágítására.

Ebből a modellből akár több lámpát is sorosan összekapcsolhatsz. A lámpa izzókkal együtt is megvásárolható, az ST64 Edison hosszú izzószálas Led izzóval mutat a legjobban. Az E27-es foglalatnak köszönhetően választhatsz, hogy melyik izzót szeretnéd hozzá illeszteni, így a lámpát saját ízlésedre szabhatod! Az izzók átmérőjének 64 mm alatt kell lennie.

Még több információ:

Több függesztékes lámpa, amely a következőkből áll:
Rose-One mennyezeti rózsa Dibond borítással:
Szélesség: 675 mm
Hossz: 225 mm
Lyukátmérő: 10 mm
2×0,75 kábel IMQ-HAR tanúsítvánnyal
140, 130, 120, 110, 100, 90 cm
Átlátszó műanyag kábelkábelrögzítő (lyukanként 1 db)
11 db E27 tartó – max. 105W foglalatonként
Rögzítőkonzolok
6 kupakot és 6 gumigyűrűt tartalmaz az oldalsó lyukakhoz.
EK tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ghostbell fém ketreces búra M170 mm
E27 foglalat

A Rose-One a Creative-Cables szabadalmaztatott terméke.
A beszerelést szakképzett szakembereknek kell elvégezniük, a termékek beszerelésének helye szerinti országban hatályos, az elektromos berendezések beszerelésére vonatkozó előírásoknak megfelelően.

Külső raktáron

0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradTovább nézelődök